SNEA 

 Trebate toner?

 Trebate printer?

Početna Saradnja Cjenovnik Kontakt Sadrzaj

Ink Jet Patrone Toneri

HP
Canon
Epson
Lexmark
Brother
Xerox
Dell

 

 ISO 9001:2008 by SGS

 

 

Refill Ink Jet cartridge

Naš cilj je da ponudimo svakom korisniku visoko-kvalitetno punjenje svih vrsta ketridža uz nisku cijenu.

Visoko-kvalitetne tinte koje koristimo za punjenje ketridža su bez izuzetka proizvedene u Njemačkoj i njihov kvalitet je pod stalnim nadzorom. Tinta kojom ćemo napuniti vaš ketridž je jednaka tinti u originalnom ketridžu po sastavu, pigmentaciji i viskozitetu.

Preduslovi za uspješno punjenje i produžetak vijeka trajanja i korištenja vašeg ketridža su:

  1. Funkcionalno ispravan prazan ketridž
  2. Tehnika punjenja prilagođena svakom tipu ketridža
  3. Visoko-kvalitetna tinta prilagođena tipu ketridža koji koristite

Canon Pixma štampači su posebno osjetljivi na tintu lošeg kvaliteta. Tinta koju koristimo za refill PGI-520, CLI-521, PGI-5, CLI-8, PG-40/50 i CL-41/51 ketridža u potpunosti zadovoljava osjetljive Pixma glave.

Korištenjem naših usluga punjenja ketridža uštedićete do 75 %, imati visoko-kvalitetan ispis i produžiti vijek trajanja vašeg ketridža 10 i više puta. Naravno, uvijek će se pojavljivati određene interesne grupe koje će pokušati uvjeriti javnost u suprotno ali mi mislimo da upravo to potvrđuje da smo u pravu. U stvari, mi smo im zahvalni na tome jer oni nam ne bi poklanjali toliko pažnje da imamo proizvod lošijeg kvaliteta.

Važna napomena: Mi ne prodajemo lošu univerzalnu tintu koja dolazi iz istočno-azijskih zemalja!. Svaka serija štampača ima različite glave sa različitim brojem dizni. Broj dizni na glavi za štampanje ide od 350 do 700 a veličina kapljice tinte koja prolazi kroz diznu varira od 1 pl do 6 pl, tako da korištenje univerzalne tinte ne može rezultirati dobrim kvalitetom štampanja a može oštetiti glavu za štampanje.


© 2006-2014 SNEA d.o.o.

Robne i trgovačke marke su vlasnišvo njihovih posjednika i koriste se isključivo u svrhu opisa.